Hoe Russische vrouwen bekeken en Courtship Dating:

Hoe Russische vrouwen bekeken en Courtship Dating:

Ik heb vaak dat de Westerse idee van verkering en Dating is heel anders dan wat de meeste Russische dames en hun familes praktijk in de uitoefening van het huwelijk. In feite is in veel gevallen “dating” zoals in het Westen is eigenlijk non-existent in het Oosten.

Naar mijn mening, mannen tarief zou veel beter zijn als ze gedaald veel “dating” vooroordelen en studeerde / beoefend meer over verkering en aangepast dat aan de kortere termijnen die nodig zijn voor een internationaal huwelijk. Die termijn door de manier, is veel nauwkeuriger dat ” postorder bruid “want als je trouwen, de uitdagingen en de vreugde die wachten op u zal worden van het resultaat van een” internationaal huwelijk. “

Dus hoe Russische vrouwen zien dit proces:

– Power. Een Russische vrouw weet dat ze een vrouw is, en is erg trots op. Het is haar kracht. Ze is niet zwak in een vrouw. Het is haar kracht.

– Dit geeft haar het recht bepaalde verwachtingen van hoe een man benaderingen en standpunten van haar. Het zal een leidraad hoe hij moet behandelen haar en haar ouders.

– Ze zullen allure, maar niet hebben. Ze heeft geen behoefte aan om actief te streven naar een man. Ze moet zichzelf en de man met het plan van actie om haar hart te winnen ….. zal winnen van haar hart.

– Men kan niet verlegen zijn of zullen ze verliezen. Ze is op zoek naar lef en vertrouwen. Niet te verwarren met bravade of zuur overmoedigheid. Denk aan koel en kalm vertrouwen en vastberadenheid.

– De meeste (de soort die u wilt trouwen) niet leiden telefoontjes noch vragen een man voor een “date”. Als u niet kunt verzamelruimten up genoeg lef om dit te doen zal ze zich afvragen wat anders in het leven wordt u bang worden geconfronteerd.

– Ze spenderen veel tijd en middelen zoekt haar absolute beste. Ze verwacht u om kennis te nemen en actie te ondernemen. Degenen die aarzelen gaat door het leven zonder een prinses.

– Spreken van “prinses”, haar Papa behandelt haar als een en leert haar dat ze moet kiezen alleen een man die hetzelfde doen. Don’t fout dit met het uitgeven van geld of het kopen van haar dingen. Ze is niet te koop. Ze wenst te worden behandeld met eer en respect voor de gewone dagen, en niet alleen wanneer het hof of op vakantie. Kunt u haar FEEL (heeft niets te maken met $) alsof ze op vakantie is op gewone dagen?

– U moet over de houding die zij is de enige vrouw in het bestaan (net vragen een getrouwde vent!). Maar u moet begrijpen wat dit betekent en hoe het kwam over: De laatste (zeer recente) keer een jonge man zou flirten met een meisje en op een gegeven moment zou ze hem dat hij naar haar ouders. De jonge man zou vragen Papa (soms via een oudere vertegenwoordiger) om toestemming voor de rechtbank deze jonge dame. Als Papa (en mama) zei ja, dan is een tijd begon, waar hij zou besteden veel tijd met haar in de ogen van haar familie (thuis bezoeken, wandelingen in het park, kerk, ga met ze naar de markt, enz.).

De loop van de tijd Papa en de jonge man zou beginnen te praten over het leven en hoe het zal in de toekomst. Advantage jonge man: Als hij blijft natuurlijk in de tijd, en het meisje en haar familie willen hem, hij zal winnen het meisje zonder buiten mededinging. Gedaan deal. Waarom zo makkelijk? Omdat Papa en de vrouw was afgesproken dat dit zou de enige jonge man in behandeling totdat hij werd geëlimineerd als een mogelijkheid, of tot de bruiloft.

Haar mentaliteit tijdens verkering is dat zij is de enige vrouw in de wereld.

Dat idee moet je in de manier waarop de meeste van deze dames u een “plan B”

Is dit echt gebeurd in Rusland vandaag? Tuurlijk, het is niet universeel (niets is), maar niet alleen is het hoe ik werd gecoacht om te winnen van mijn vrouw, maar hij wordt beoefend vandaag spreken we met twee van onze drie dochters, waarvan de oudste (leeftijd 26) zal zijn getrouwd in een orthodoxe ceremonie in minder dan 3 weken. En we zijn niet alleen.

– Ze zullen proef je, maar niet fout dat verlangen naar een “suiker, papa.” Ze proeven te peilen uw vastberadenheid en oprechtheid. In een verkering model heeft het recht om te weigeren (zoals Papa / mama) een aanbidder op allen tijde en naar iemand die meer geschikt of meer ernstig.

Opmerking: Ze testen je op vele manieren, maar nooit met een andere jongen als de test. Als een vrouw waren aan een andere man te testen u, loopt als een gek. Ze is een niet ernstig.

– Heeft u ooit gehoord van de uitdrukking dat ze op zoek is naar een echte man of voor een echte vergadering. Zodra u hebt aangegeven een verlangen naar de rechter haar, je moet in staat zijn om vooruit te gaan. Lijken niet naar haar als je bent “vissen”, want dat is niet wat courtship over gaat. Je moet begrijpen dat verkering is op zichzelf een teken van betrokkenheid. Ofwel je wil dat ze in uw leven of u niet (veel, veel verschilt van onze westerse concept van het gebruik van “dating” voor het testen van compatibiliteit).

– In feite zoekt ze meer voor CHARACTER dan voor compatibiliteit. Life verandert mensen gewoonten en omstandigheden (compatibiliteit), maar karakter en het vermogen om de stabiliteit en de aandacht door deze wijzigingen niet veranderen. Investeringen Lingo, ze is een “lange termijn belegger. “

– Dit heeft weinig te maken met seksuele aantrekkingskracht. Dat is de reden waarom zij zich het recht voor de rechter een man niet zo “knap”, zoals anderen. Natuurlijk ze wil iemand ze kan kijken met respect en niet repulsed, maar je ‘t moet een “Don Juan” om haar hart te winnen. Je moet in staat zijn, bepaald en oprecht.

– Handhaving van haar kalmte op alle kosten: alles op een traditionele Russische vrouw dus uw taak is om hen die kans. Het betekent lopen op de buitenkant van de stoep om haar te beschermen door het verkeer, met je arm als ze stappen uit de bus, de opening deuren, help haar met een stoel, met haar jas, enz. Als u niet een sociale gentlemen, mag u niet erg ver met een RW.

– Familie is erg belangrijk voor haar definitieve besluit. Heb nooit de fout maken dat onderschat deze macht. Als je hof van haar vader en moeder, geïnvesteerde tijd in haar uitgebreide familie, en won het respect van haar vrienden, kunt u bijna veronderstellen dat haar hart zal u volgen. Zijn de veiligste weddenschap een kunt maken met een Russische dame.

Hoe Russische vrouwen bekeken en Courtship Dating

2 Responses to “Hoe Russische vrouwen bekeken en Courtship Dating:”

  1. Jezus,noem je dit nederlands?

  2. Ik noem het Google-Nederlands vertaald. Ik ben een native speaker Engels. Als u wilt om het te bewerken in correct Nederlands, bent u van harte welkom.

    Er zijn veel Nederlandse jongens op ons gesprek forums, hebben we ook een Europese talen kamer daar.

    De meesten van u Nederlandse jongens hebben heel goed Engels. Mijn tijd doorgebracht in Scheveningen, Amsterdam en Den Haag niet leren me te veel Nederlands.

    Automatisch (software) vertaling laat ons toe om te proberen ons samen te brengen ondanks de verschillende talen.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.