Lær at forstå de russiske kvinder

Hvordan russiske kvinder henblik forlovelsestid og Dating:

Jeg har skrevet ofte, at den vestlige del af idéen om forlovelsestid og Dating er meget forskellig fra, hvad de fleste russiske mine damer og deres familes praksis i forfølgelsen af ægteskab. Rent faktisk i mange tilfælde “dating” som forstået i Vesten er i virkeligheden ikke-eksisterende i Øst.

Efter min mening, mænd ville billetpris langt bedre, hvis de tabes mange “dating” fordomme og undersøgt / praktiseres mere om forlovelsestid og tilpasset denne til den kortere tidsrammer er nødvendige for en international ægteskab. Dette begreb af den måde, er langt mere præcise, at ” postordre bruden “fordi hvis du gifte, de udfordringer og glæder der venter jer vil være ud fra resultatet af en” international ægteskab. ”

Så hvordan gør russiske kvinder se denne proces:

– Power. En russisk kvinde ved, at hun er en kvinde og er meget stolte af det. Det er hendes styrke. Hun er ikke svag i at være en kvinde. Det er hendes magt.

– Dette giver hende ret til at have visse forventninger til, hvordan en mand, tilgange og holdninger hende. Det vil guide, hvordan han skal behandle hende og hendes forældre.

– Hun vil Allure, men ikke fortsætte. Hun har ikke brug for aktivt at forfølge en mand. Hun skal være sig selv og manden med den handlingsplan for at vinde hendes hjerte ….. vil vinde hendes hjerte.

– Mænd kan ikke være genert eller de vil tabe. Hun er på udkig efter dristighed og tillid. Du må ikke forveksle dette med Bravado eller messing overconfidence. Tænk på kølig og rolig tillid og beslutsomhed.

– De fleste (den type, du ønsker at gifte sig) ikke indlede telefonopkald eller spørge en mand ud for en “dato.” Hvis du ikke kan mønstre op nok frækhed at gøre det hun vil undre sig over, hvad der ellers i livet, vil du blive bange til ansigt.

– Hun vil bruge en stor mængde tid og ressourcer søger hendes absolut bedste. Hun forventer du at tage varsel og skride til handling. De, der tøve vil gå gennem livet uden en prinsesse.

– At tale om “prinsesse”, hendes Papa behandler hende som en, og har lært hende, at hun skal vælge kun en mand, der vil gøre det samme. Du må ikke tage fejl dette med at bruge penge eller købe hendes ting. Hun er ikke til salg. Hun ønsker at blive behandlet med ære og respekt for den almindelige dage, ikke kun når courting eller på helligdage. Kan du gøre hende FØLE (har intet at gøre med $) ligesom hun er på ferie på almindelige dage?

– Du skal have den holdning, at hun er den eneste kvinde i eksistens (Bare spørg enhver gift fyr!). Men du er nødt til at forstå, hvad det betyder og hvordan det kom om: I de senere (meget senere) gange en ung mand ville flirte med en pige og på et tidspunkt ville hun sige til ham, at han skulle besøge sine forældre. Den unge mand vil gerne bede Papa (undertiden via en ældre repræsentant) om tilladelse til at domstolen denne unge dame. Hvis Papa (og mor) sagde ja, så en periode begyndte, hvor han vil bruge en masse tid sammen med hende i øjnene af hendes familie (hjemmebesøg, vandreture i parken, kirke, der går med dem til markedet osv.).

Over tid Papa og den unge mand ville begynde at tale om livet og hvordan det vil se ud i fremtiden. Advantage ung mand: Hvis han bliver løbet over tid, og pigen og hendes familie som ham, vil han vinde pigen uden uden konkurrence. Udfærdiget håndtere. Hvorfor så nemt? Fordi Papa og fruen var blevet enige om, at dette ville være den eneste unge mand i betragtning, indtil han blev fjernet som en mulighed eller indtil brylluppet.

Hendes tankegang under forlovelsestid er, at hun er den eneste kvinde i din verden.

Det bør fingerpeg dig i, hvordan de fleste af disse mine damer se en “plan B”

Er dette virkelig gjort i Rusland i dag? Sure, det er ikke universel (intet er), men det er ikke kun, hvordan jeg blev vejledes til at vinde min kone, men det er der praktiseres i dag, som vi taler med to af vores tre døtre, hvoraf den ældste (alder 26) vil blive gift i en ortodoks ceremoni i mindre end 3 uger. Og vi er ikke alene.

– Hun vil prøve dig, men ikke en fejltagelse, at ønsket om en “sukker far.” Hun prøver at måle din beslutsomhed og oprigtighed. I en forlovelsestid model hun har ret til at afvise (som kan Papa / Mama) en frier på enhver tid, og gå videre til en person anses for mere hensigtsmæssigt eller mere alvorlig.

Bemærk: Hun vil prøve dig på mange måder, men aldrig ved hjælp af en anden fyr som test. Hvis en kvinde ville bruge en anden fyr til at teste dig, kører som en sindssyg. Hun er den ene ikke er alvorlig.

– Har du nogensinde hørt udtrykket, at hun er på udkig efter en rigtig mand eller en reel møde. Når du har angivet et ønske om at domstolen hende, skal du være i stand til at bevæge sig fremad. Ser ikke ud til hende, som om De er “fiskeri”, fordi det er ikke det forlovelsestid er ca. Du er nødt til at forstå, at forlovelsestid i sig selv er et tegn på engagement. Enten du ønsker hende i dit liv, eller du ikke (meget, meget forskellig fra vores vestlige begrebet brug af “dating” for at teste kompatibilitet!).

– Faktisk hun ser mere for CHARACTER end for kompatibilitet. Life ændrer folks vaner og omstændigheder (kompatibilitet), men karakter og evne til at opretholde stabilitet og fokus gennem disse ændringer ikke ændrer sig. I investeringer Lingo, hun er en “langsigtet investor. ”

– Det har meget lidt at gøre med seksuel tiltrækning. Derfor er hun vil forbeholde sig ret til at domstolen en mand, ikke som “smuk” som andre. Selvfølgelig hun ønsker nogen, hun kan se på med respekt og ikke repulsed, men du don ‘t skulle være en “Don Juan” at vinde hendes hjerte. Du skal være i stand til, bestemmes og oprigtig.

– Opretholdelse af hendes fatning for enhver pris er alt til en traditionel russisk Woman så din opgave er at give dem denne mulighed. Det betyder, gå på ydersiden af fortovet for at beskytte hende fra trafik, der tilbyder din arm, da hun skridt fra bussen, åbning døre, hjælper hende med en stol, under hendes kjole, osv. Hvis du ikke er en social gentleman, kan du ikke komme meget langt med en RW.

– Familien er meget vigtigt at hendes endelige beslutning. Må ikke nogensinde begå den fejl at undervurdere denne magt. Hvis du har courted hendes mor og far, investeret tid i hendes familie, og fået respekt for hendes venner, kan du næsten antage at hendes hjerte vil følge dig. Dets de sikreste bet man kan gøre med en russisk dame.

 

Lær at forstå de russiske kvinder

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.