Lär dig att förstå ryska kvinnor

Hur ryska kvinnor syfte KURTIS och Datering: 

Jag har skrivit ofta att den västerländska idén om KURTIS och Dejting skiljer sig mycket från vad de flesta ryska damer och deras familes praxis inom ramen för äktenskapet. Faktum är att i många fall “dating” som förstås i väst är verkligen obefintlig i öst. 

Jag anser att män skulle klara sig mycket bättre om de tappade många “dating” förutfattade meningar och studeras och praktiseras mer om KURTIS och anpassade det till det korta tidsperspektiv som krävs för ett internationellt äktenskap. Det sikt med vägen, är mycket mer korrekt att ” postorder brud “för om du gifta dig med, de utmaningar och glädjeämnen som väntar kommer att från resultatet av ett” internationellt äktenskap. “ 

Så hur ryska kvinnor se denna process: 

– Power. En ryska kvinnan vet att hon är kvinna och är mycket stolt över det. Det är hennes styrka. Hon är inte svag av att vara kvinna. Det är hennes styrka. 

– Detta ger henne rätt att ha vissa förväntningar på hur en man synsätt och åsikter henne. Det kommer att styra hur han måste behandla henne och hennes föräldrar. 

– Hon kommer att locka, men inte fullfölja. Hon behöver inte aktivt driva en människa. Hon måste vara sig själv och mannen med den handlingsplan för att vinna hennes hjärta ….. kommer att vinna hennes hjärta. 

– Män kan inte vara blyg eller kommer de att förlora. Hon söker mod och förtroende. Blanda inte ihop detta med karskhet eller TANKLÖS overconfidence. Tänk på cool och lugn tillförsikt och beslutsamhet. 

– De flesta (det slag du vill gifta sig) inte inleda samtal eller be en man för en “date”. Om du inte kan uppbåda nog våga göra det hon kommer att undra vad mer i livet kommer du att vara rädd mot ansikte. 

– Hon kommer att tillbringa en stor mängd tid och resurser ser henne absolut bästa. Hon förväntar dig att uppmärksamma och vidta åtgärder. De som tvekar att gå igenom livet utan en prinsessa. 

– På tal om “prinsessa”, hennes pappa behandlar henne som en och har lärt henne att hon måste välja bara en man som kommer att göra samma sak. Don’t misstag detta med pengar eller köpa hennes saker. Hon är inte till salu. Hon vill bli behandlade med heder och respekt på vanliga dagar, inte bara när UPPVAKTANDE eller på semester. Kan du få henne att känna sig (har ingenting att göra med $) som hon är på semester på vanliga dagar? 

– Du måste ha inställningen att hon är den enda kvinnan som existerar (bara be en gift kille!). Men du måste förstå vad detta innebär och hur det gick till: I den senaste (mycket senare) gånger en ung man skulle flirta med en flicka och vid något tillfälle att hon skulle föreslå honom att han skulle besöka sina föräldrar. Den unge mannen ber Papa (ibland via en äldre företrädare) om tillstånd att domstolen denna unga dam. Om Papa (och mamma) sa ja, sedan ett tid började där han skulle spendera mycket tid med henne i full hänsyn till hennes familj (hembesök, promenader i parken, en kyrka, som går med dem till marknaden, etc). 

Över Temne Papa och den unge mannen skulle börja tala om livet och hur det kommer att se ut i framtiden. Advantage unge mannen: Om han förblir naturligtvis med tiden, och flickan och hennes familj gillar honom, han kommer att vinna flickan utan utanför konkurrensen. Utfärdad affär. Varför så lätt? Eftersom Papa och hans fru hade kommit överens om att detta skulle vara den enda ung man med hänsyn till dess att han blev utslagen som en möjlighet eller tills bröllop. 

Hennes attityd under KURTIS är att hon är den enda kvinnan i världen. 

Det borde ledtråd du in på hur de flesta av dessa damer inför en “plan B” 

Är detta verkligen sker i Ryssland idag? Visst, det är inte universella (ingenting), men är inte bara hur jag coachade att vinna min fru, men det är som praktiseras i dag som vi talar med två av våra tre döttrar, varav den äldsta (ålder 26) kommer att vara gifta i ett ortodoxa ceremonin på mindre än 3 veckor. Och vi är inte ensamma. 

– Hon kommer att testa dig, men inte fel att önskan om en “socker pappa.” Hon tester för att mäta din beslutsamhet och uppriktighet. I en KURTIS modell hon har rätt att avvisa (som kan Papa / Mama) en part på som helst och gå vidare till någon som anses lämpligare eller mer allvarlig. 

Obs: Hon kommer att testa dig på många sätt, men aldrig med en annan kille som test. Om en kvinna skulle använda en annan kille för att testa dig, springer som galen. Hon är en som inte är allvarlig. 

– Har du någonsin hört uttrycket att hon söker en riktig man eller en verklig möte. När du har visat en vilja att domstolen henne, du måste vara i stånd att gå framåt. Tycks inte henne som om du är “fiske” eftersom det inte är vad KURTIS handlar om. Du måste förstå att KURTIS i sig är ett tecken på engagemang. Antingen du vill ha henne i ditt liv eller om du inte (långt, långt skiljer sig från vår västerländska begreppet använder “dejta” för att testa kompabilitet!). 

– Faktum är att hon ser mer karaktär än för kompabilitet. Life förändringar människors vanor och omständigheter (kompabilitet) men karaktär och förmåga att upprätthålla stabilitet och fokus genom dessa förändringar inte ändras. Investeringar språk, hon är en långsiktig investerare. “ 

– Det har mycket lite att göra med sexuell attraktion. Det är därför hon kommer att förbehålla sig rätten att domstolen en man inte så “snygg” som andra. Naturligtvis hon vill ha någon hon kan titta på med respekt och inte avsky, men du behöver inte vara en “Don Juan” för att vinna hennes hjärta. Du måste kunna fastställas och uppriktiga. 

– Underhålla henne fattning till varje pris betyder allt för en traditionell ryska Woman så ditt jobb är att ge dem den möjligheten. Det innebär att gå på utsidan av trottoaren för att skydda henne från trafik, som ger din arm när hon steg av bussen, öppnande dörrar, hjälpa henne med en stol, tar hennes jacka, etc. Om du inte är en social herre, du får inte komma mycket långt med en RW. 

– Familjen är mycket viktig för hennes slutliga beslutet. Har aldrig göra misstaget att underskatta denna effekt. Om du har courted hennes mamma och pappa, investerat tid i sin stora familj, och fick för sina vänner, man kan nästan ta på sig att hennes hjärta kommer att följa dig. Dess säkraste insatsen man kan göra med en ryska damen. 

 

Hur ryska kvinnor syfte KURTIS och Datering

3 Responses to “Lär dig att förstå ryska kvinnor”

  1. En av de bättre bloggar jag läst, utmärkt skrivet.

  2. yizLBj azqjtivjvshj, [url=http://ljdwxwxxmatl.com/]ljdwxwxxmatl[/url], [link=http://fqyxyrxqsgpx.com/]fqyxyrxqsgpx[/link], http://hugdihjqthbi.com/

  3. Det finns massor av Ryska kvinnor som söker Svenska män. Jag har hittat min man och vi bor ihop i 2 år i Sundsvall. Jag kan rekommendera Eastcupid.com för att jag har träffat honom där

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.