Miten Venäjä naisten mielestä kosiskelu ja Dating

Miten Venäjä naisten mielestä kosiskelu ja Dating: 

Olen kirjallinen usein, että Länsi-ajatus kosiskelu ja Dating on hyvin erilainen kuin mitä useimmat Venäjän hyvät naiset ja heidän familes käytäntöjen harjoittamisesta avioliitosta. Itse asiassa monissa tapauksissa “Treffi” on ymmärretty, että länsi on oikeastaan ei-olematon itään. 

Mielestäni miesten olisi hintaa paljon parempi, jos ne laski monta “Treffi” ennakkoluuloja ja tutkittu / harjoiteltu lisää kosiskelu ja mukautettu että lyhyempi aika kehyksiä tarpeen kansainvälisen avioliitto. Se aikavälillä tavalla, on paljon tarkempi, että ” postimyynti morsian “, koska jos naimisiin, haasteita ja iloa, joka odottaa sinua olla seurausta” kansainvälisen avioliitto. “ 

Niin miten Venäjän naisten katso tätä prosessia: 

– Power. A Russian nainen tietää, että hän on nainen, ja se on hyvin ylpeä siitä. Se on hänen voimaa. Hän ei ole heikko, on nainen. Se on hänen vallassa. 

– Tämä antaa hänelle oikeus saada tiettyjä odotuksia siitä, miten mies lähestymistapoja ja näkemyksiä häntä. Se opastaa, miten hän on kohdeltava häntä ja hänen vanhempiaan. 

– Hän Allure, mutta ei harjoittaa. Hän ei tarvitse aktiivisesti mies. Hän on itse ja mies toimintasuunnitelman voittaa hänen sydäntään ….. voittaa hänen sydäntään. 

– Mies ei voi olla ujo tai ne häviävät. Hän etsii uskallusta ja luottamusta. Älä sekoittaa uhmakkuus tai harkitsematon overconfidence. Ajatelkaa jäähtyä ja rauhallinen luottamusta ja päättäväisyyttä. 

– Useimmat (jollaisia haluat mennä naimisiin) eivät aloittaa puheluita eikä pyytää miehen, joka “date.” Jos et voi kerätä tarpeeksi uskaltaa tehdä tämän hän ihme mitä muuta elämässä sinun tarvitse pelätä kohdattava. 

– Hän käyttää paljon aikaa ja resursseja HAKU hänen ehdoton paras. Hän odottaa sinua ottamaan ilmoitus ja ryhtyä toimenpiteisiin. Ne, jotka epäröi menee läpi elämän ilman prinsessa. 

– Puhuminen “prinsessa”, hänen Papa kohtelee häntä kuin yksi ja on opettanut hänelle, että hän on valittava vain ihminen, joka tekee samoin. Älä virhe tätä rahaa tai ostaa hänelle asiaa. Hän ei ole myytävänä. Hän haluaa olla hoidettu kunnia ja osin tavallista päivää, ei vain silloin, kun courting tai vapaapäiviä. Voitko hänen TUNNUSTELE (ei ole mitään tekemistä sen kanssa, $), kuten hän on lomalla varsinaisen päivää? 

– Sinun täytyy olla asenne, että hän on ainoa nainen olemassaolo (vain pyytää kaikilta naimisissa kaveri!). Mutta sinun täytyy ymmärtää, mitä tämä tarkoittaa ja miten se syntyi: Viime (aivan äskettäin) kertaa nuori mies olisi flirttailla kanssa tyttö ja jossain vaiheessa hän ehdottaa hänelle, että hänen pitäisi vierailla hänen vanhempansa. Nuori mies Pyytäisin Papa (joskus kautta vanhempi edustaja) lupaa tuomioistuin tämä nuori neiti. Jos Papa (ja äiti) sanoi kyllä, sitten aika alkoi, jossa hän viettää paljon aikaa hänen kanssaan täysin nähdä hänen perheensä (kotikäyntien ja kävelee in the Park, kirkko, menee niiden kanssa markkinoille, jne.). 

Ajan mittaan Papa ja nuori mies alkaa puhua elämästä ja siitä, kuinka se näyttää myös tulevaisuudessa. Advantage nuori mies: Jos hän pysyy tietenkin ajan mittaan, ja tyttö ja hänen perheensä kuten häntä, hän voittaa tyttö, jolla ei ole ulkopuolella kilpailun. Tehty sopimus. Miksi niin helppoa? Koska Papa ja nainen olivat sopineet, että tämä olisi ainoa nuori mies huomiota siihen asti, kunnes hän oli poistettu mahdollisuus tai kunnes häät. 

Hänen ajattelutapa aikana kosiskelu on se, että hän on ainoa nainen sinun maailmasi. 

Tämän pitäisi vihje sinulle, miten useimmat näistä hyvät nähdä “suunnitelma B” 

Onko tämä todella tapahtuu Venäjä tänään? Totta kai, se ei ole aukoton (mikään ei ole), mutta ei ole vain se, miten olin opastusta voittaa vaimoni kanssa, mutta sitä on harjoiteltu tänään puhumme kaksi meidän kolme tytärtä, joista vanhin (ikä 26) on naimisissa ja ortodoksinen seremonia alle 3 viikkoa. Ja me emme ole yksin. 

– Hän testaa sinua, mutta ei ole virhe, että haluamme saada aikaan “sokerin isänsä.” Hän testit ylipaine teidän määrätietoisesti ja vilpittömyyttä. Eräässä kosiskelu mallin hän on oikeus hylätä (kuten Papa / Mama) a kosija at tahansa ja siirtyä joku katsotaan asianmukaisempaa tai useampi vakava. 

Huom: Hän koettelee teitä monin tavoin, mutta ei muulla kaveri kuin testi. Jos nainen oli käyttää toista kaveri testata teitä, ajaa kuin hullu. Hän on se, joka ei ole vakava. 

– Oletko koskaan kuullut ilmaisua, että hän etsii REAL mies tai jonkin REAL kokouksessa. Kun olet ilmoittanut haluavansa tuomioistuin hänen, sinun on pystyttävä eteenpäin. Älä näytä häntä, jos olet “kalastus”, koska se ei ole sitä, mitä kosiskelu on kyse. Sinun täytyy ymmärtää, että kosiskelu sinänsä on merkki sitoutumisesta. Joko haluat hänet elämääsi tai et (paljon, paljon eri meidän Länsi-käsitteen käyttäen “Treffi” testata compability!). 

– Itse hän HAKU enemmän luonnetta kuin compability. Life muutoksia ihmisten tottumukset ja olosuhteet (compability), mutta luonteeltaan ja kyky ylläpitää vakautta ja painottaa näiden muutosten ei muutu. Sijoitustoiminnassa mongerrus, hän on “pitkän aikavälin sijoittajalle. “ 

– Tämä on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, seksuaalinen vetovoima. Siksi hän aikoo varata oikeuden tuomioistuin mies ei “komea” kuin muut. Tietenkin hän haluaa jonkun hän voi tarkastella suhteessa eikä niitä saa torjua, mutta te Don En tarvitse olla “Don Juan” voittaa hänen sydäntään. Sinun on oltava sellaisia, päättäväisiä ja vilpittömiä. 

– Säilyttävät hänen maltti hinnalla millä tarkoitetaan kaikkensa perinteinen Venäjä Nainen joten työtä on antaa heille tämän mahdollisuuden. Se tarkoittaa kävelevän poispäin katutaiteilija suojella häntä liikennettä, joka tarjoaa kätesi kuin hän vaiheet pois bussista, joka avaa ovet, auttaa häntä tuoliin ottaen hänen takkinsa jne. Jos et ole sosiaalinen herrasmies, et voi päästä kovin pitkälle, joiden RW. 

– Perhe on hyvin tärkeää, että hänen lopullinen päätös. Älä koskaan tee sitä virhettä, että aliarvioimme tätä valtaa. Jos sinulla on courted äitinsä ja isänsä, investoinut aikaa hänen laajennettu perhe, ja sai noudattamaan hänen ystävänsä, voit lähes olettaa että hänen sydäntään seuraa sinua. Sen turvallisin bet voi tehdä kanssa Venäjä neiti.

Miten Venäjä naisten mielestä kosiskelu ja Dating

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.