Gå til Russland? Du trenger en russisk Visa

Tourist Visas

Turist visa tillater ett besøk på maksimum opphold på 30 dager eller to besøk i løpet av maksimalt 30-dagers periode. Dette er den mest kostnadseffektive visum for en enkelt tur selv om du besøker venner, familie eller på en forretningsreise. Hvis du tenkt å bo i mer enn 30 dager, eller ønsker å gå mer enn én gang i løpet av en 12 måneders periode da det kan være mer praktisk og kostnadseffektivt å vurdere en bedrift visum.

Dokumenter må du få en Tourist Visa

Visa søknadsskjema: Visa Søknadsskjema er fritt tilgjengelig i det russiske konsulatet, kan du også få en ved å klikke her. Sørg for at du fyller det i så nøyaktig som mulig og at du registrerer og dato det. Merk: Skjemaet må skrives ut og ikke hånden skriftlig eller konsulat vil ikke godta den.

  • Pass: Ditt pass må være gyldig i minst seks måneder etter at den planlagte datoen for avgang fra Russland og ha minst én blank visum siden.
  • Foto: One siste passet størrelse fotografi, stiftet i øverste høyre hjørne av Visa Application Form.
  • Travel Voucher: Dette er et dokument som bekrefter din reiserute, hotell og reise bestilling i Russland. Det er utstedt av en britisk eller russisk reise selskapet. Turist Invitasjon og Travel Voucher skal bære samme referansenummer.
  • Tourist Invitasjon: Dette er et offisielt dokument utstedt av et selskap spesielt lisensiert av det russiske departementet for indre anliggender.Dette dokumentet detaljer turist referansenummer gitt av det russiske departementet for indre anliggender.

Business og flere Entry visum

Det finnes mange typer virksomhet visum som tillater for en enkelt, dobbelt eller flere besøk og er gyldig i ett til tolv måneder. A business visa kan du reise når du vil, bli der du ønsker og være i landet opptil seks måneder (innen gyldigheten til Visa).

Vær oppmerksom på at et visum kan også brukes for ikke business årsaker som for eksempel turisme eller besøke venner, men hvis du bare tenke på en enkelt tur på mindre enn 30 dager innen en periode på tolv måneder, kan det være mer kostnadseffektivt å vurdere turist visa.

Men det russiske konsulatet sier at alle som ønsker å gå inn i Russland for forretninger eller kommersielle formål eller til å delta på en konferanse, utstilling, eller som en journalist, eller for å arbeide eller studere i Russland krever en Business Visa.

Dokumenter må du bli en forretningskonto eller flere Entry Visa

  • Visa søknadsskjema: Visa Søknadsskjema er fritt tilgjengelig i det russiske konsulatet online. Sørg for at du fyller det i så nøyaktig som mulig og at du registrerer og dato det. Merk: Skjemaet må skrives ut og ikke hånden skriftlig eller konsulat vil ikke godta den.
  • Pass: Ditt pass må være gyldig i minst seks måneder etter at den planlagte datoen for avgang fra Russland og ha minst én blank visum siden.
  • Foto: One siste passet størrelse fotografi, stiftet i øverste høyre hjørne av Visa Application Form.
  • Business Invitasjon: Dette er et offisielt dokument utstedt av den russiske Utenriksdepartementet, deres representant kontorer eller departementet for indre anliggender. Vær oppmerksom på at det russiske konsulatet har rett til å be om den opprinnelige i dette dokumentet.
  • Innledende bokstav: En innledende brev fra selskapet angi formålet besøket, reiserute og navn på organisasjoner som skal besøkes.
  • HIV Sertifikat: Hvis du søker om visum som varer i mer enn 6 måneder med flere oppføring, kan du trenger å bruke dagens HIV sertifikat.

Når du har alle nødvendige dokumenter og fullført søknaden din, bør du ta eller sende disse til det russiske konsulatet av ditt valg. Vi foretrekker å bruke en russisk Visa Agent, de tar alle smerter og stress ut av det.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.