Going till Ryssland? Du behöver en ryska Visa

Turistvisum

Med turist visumet tillåter ett enda besök under högst vistelse på 30 dagar eller två besök inom högst 30 dagar.Detta är den mest kostnadseffektiva visum för en enda resa även om du besöker vänner, familj eller på en affärsresa. Om du avser att stanna mer än 30 dagar, eller vill besöka mer än en gång inom en 12 månaders period kan det vara mer praktiskt och kostnadseffektivt att överväga ett visum.

Dokument du behöver för att få ett turistvisum

Viseringsansökan form: Visa ansökningsformulären är fritt tillgänglig från ryska konsulatet kan du också få ett genom att klicka här. Se till att du fyller i så exakt som möjligt och att du underteckna och datera den. OBS: Blanketten skall tryckas och inte handskrivna eller konsulat kommer inte att acceptera det.

  • Pass: Ditt pass måste vara giltigt minst sex månader efter den planerade avresan från Ryssland och har åtminstone ett blankt visum sidan.
  • Foto: En nyligen pass storlek fotografi, häftas i det övre högra hörnet av formuläret för ansökan om visering.
  • Resevoucher: Detta är ett dokument som bekräftar din färdväg, hotell-och resebokningar i Ryssland. Det är utfärdat av en brittisk eller ryska reseföretag. Turistkort Inbjudan och resevoucher bör ha samma referensnummer.
  • Tourist Inbjudan: Detta är en officiell handling utfärdad av ett företag speciellt tillstånd av ryska inrikesministeriet. Detta dokument detaljer turist referensnummer från ryska inrikesministeriet.

Företag och flera visum

Det finns många typer av verksamhet visum som tillåter en, två eller flera besök och har en giltighetstid på mellan en och tolv månader. Ett företag visum tillåter dig att resa när du vill, stanna där du vill och vara i landet upp till sex månader (inom giltighetstiden för viseringar).

Observera att ett visum kan också användas för icke affärsmässiga skäl, t.ex. turism eller besöka vänner, men om du bara med tanke på en enda resa på mindre än 30 dagar under en tolvmånadersperiod, kan det vara mer kostnadseffektivt att överväga ett turistvisum.

Men den ryska konsulatet anges att alla som vill komma in i Ryssland för företag eller kommersiella ändamål eller för att delta i en konferens, utställning, eller som en journalist, eller att arbeta eller studera i den ryska federationen kräver ett Business Visa.

Dokument du behöver för att få ett företag eller viseringar för flera inresor

  • Viseringsansökan form: Visa ansökningsformulären är fritt tillgänglig från ryska konsulatet online. Se till att du fyller i så exakt som möjligt och att du underteckna och datera den. OBS: Blanketten skall tryckas och inte handskrivna eller konsulat kommer inte att acceptera det.
  • Pass: Ditt pass måste vara giltigt minst sex månader efter den planerade avresan från Ryssland och har åtminstone ett blankt visum sidan.
  • Foto: En nyligen pass storlek fotografi, häftas i det övre högra hörnet av formuläret för ansökan om visering.
  • Business Inbjudan: Detta är en officiell handling som utfärdats av den ryska utrikesministeriet, deras representationskontor eller inrikesministeriet. Observera att ryska konsulatet förbehåller sig rätten att begära originalet av detta dokument.
  • Inledande brev: En inledande brev från ditt företag, där syftet besöket, resväg och namn på organisationer som skall besökas.
  • HIV Åldersgräns: Om du ansöker om en visering med en giltighetstid på mer än 6 månader med flera in, kan du behöva tillhandahålla en aktuell hiv certifikat.

När du har alla nödvändiga dokument och avslutade din ansökan ska du ta och skicka dessa till ryska ambassaden för att förstora. Vi föredrar att använda enryska Visa ombud, de tar alla smärta och stress av det.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.