Going Venäjälle? Tarvitset Venäjä Visa

Turistiviisumi

The turistiviisumilla sallitaan yksi käynti voi enimmillään oleskelun 30 päivää tai kaksi käyntiä on enintään 30-päivän aikana. Tämä on kaikkein kustannustehokkain viisumia yhden matkan vaikka olet vierailulla ystävien, perheen tai yrityksen matka. Jos tarkoitus pysyä yli 30 päivää, tai haluavat käyvät useammin kuin kerran 12 kuukauden aikana, se voi olla kätevä ja kustannustehokasta harkita liiketoiminnan viisumia.

Asiakirjat sinun saada turistiviisumilla

Viisumihakemuslomakkeet muoto: Visa hakulomakkeet ovat vapaasti käytettävissä, Venäjän konsulaatti, voit myös saada klikkaamalla tästä.Varmista, että annat sen niin tarkasti kuin voit ja että te allekirjoittaa ja päivää se. Lomakkeet on painettava eikä käsin kirjoitettu tai konsulaatti ei hyväksy sitä.

  • Passi: Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen, kun suunniteltu lähtöpäivä Venäjältä ja on ainakin yksi tyhjä viisumi sivulla.
  • Valokuva: Yksi viime passi koko valokuva, Pylväsdiagrammi oikeassa yläkulmassa on Visa Application Form.
  • Matkakuponki: Tämä on asiakirja, joka vahvistaa matkareitti, hotelli-ja matka-varaus Venäjällä. Se on antanut UK tai Venäjän matkat yritys.Matkailu Kutsu ja matkakuponki olisi oltava sama viitenumero.
  • Tourist Kutsu: Tämä on virallinen asiakirja, jonka on antanut yritys erityisesti lisensoima Venäjän ministeriön sisäisiin asioihin. Tämän asiakirjan tiedot matkailuelinkeinon antama viitenumero Venäjän sisäasiainministeriö.

Liike-elämä ja useita maahantulokertoja Viisumit

On monia eri liiketoiminta viisumi, jotka mahdollistavat yhden, kahden tai useita käyntejä ja ne ovat voimassa vähintään yhden ja kaksitoista kuukautta.Yrityksen viisumi voit matkustaa, kun haluatte, oleskelu, jos haluatte ja siinä maassa, jopa kuusi kuukautta (mukaan viisumin voimassaolo).

Huomaa, että liiketoiminnan viisumi voidaan käyttää myös muiden kuin liiketaloudellisin perustein, kuten matkailun tai vierailevat ystävät, jos olet vain harkitsee yhden matkan alle 30 päivää kahdentoista kuukauden aikana, se voi olla kustannustehokasta harkita turistiviisumilla.

Kuitenkin, Venäjän konsulaatti, että kaikki, jotka haluavat päästä Venäjän liike-tai kaupallisiin tarkoituksiin tai osallistua konferenssi, näyttely, tai toimittaja tai työskennellä tai opiskella Venäjän federaation edellyttää Business Visa.

Asiakirjat sinun tulee saada Business tai useita maahantuloviisumia

  • Viisumihakemuslomakkeet muoto: Visa hakulomakkeet ovat vapaasti käytettävissä, Venäjän konsulaatti verkossa. Varmista, että annat sen niin tarkasti kuin voit ja että te allekirjoittaa ja päivää se. Lomakkeet on painettava eikä käsin kirjoitettu tai konsulaatti ei hyväksy sitä.
  • Passi: Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen, kun suunniteltu lähtöpäivä Venäjältä ja on ainakin yksi tyhjä viisumi sivulla.
  • Valokuva: Yksi viime passi koko valokuva, Pylväsdiagrammi oikeassa yläkulmassa on Visa Application Form.
  • Business Kutsu: Tämä on virallinen asiakirja, jonka on myöntänyt Venäjän ulkoministeriö, niiden edustustoja tai sisäasiainministeriö.Huomaa, että Venäjän konsulaatti pidättää oikeuden pyytää alkuperäistä tämän asiakirjan.
  • Alkuhuomautukset kirjeellä: An johdantokappale kirjeen yrityksesi täsmennetään tarkoitukseen vierailun matkareitistä ja nimet organisaatioiden on vieraillut.
  • HIV Todistus: Jos haette viisumin kanssa ovat voimassa vähintään 6 kuukautta useita maahantulokertoja, voit joutua toimittamaan nykyiset HIV-todistuksen.

Kun olet saanut kaikki tarvittavat asiakirjat ja valmistunut hakemuksesi, sinun pitäisi ottaa tai lähettää nämä Venäjän konsulaatti, valinnan. Mieluummin käyttää Venäjä Visa Agent, ne kaikki kivun ja stressin irti.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.