Går til Rusland? Du skal have en russisk Visa

Den turistvisum giver mulighed for et enkelt besøg i maksimalt ophold på 30 dage eller to besøg inden for den maksimale periode på 30 dage. Dette er den mest omkostningseffektive visum til en enkelt tur, selvom du besøger venner, familie eller på forretningsrejse. Hvis du er beregnet til ophold i mere end 30 dage, eller ønsker at besøge mere end én gang inden for en 12 måneders periode, så kan det være mere praktisk og omkostningseffektivt at overveje et business visum.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.