Tag Archives: Dokumenter må du få en Tourist Visa

Gå til Russland? Du trenger en russisk Visa

Turist visa tillater ett besøk på maksimum opphold på 30 dager eller to besøk i løpet av maksimalt 30-dagers periode. Dette er den mest kostnadseffektive visum for en enkelt tur selv om du besøker venner, familie eller på en forretningsreise. Hvis du tenkt å bo i mer enn 30 dager, eller ønsker å gå mer enn én gang i løpet av en 12 måneders periode da det kan være mer praktisk og kostnadseffektivt å vurdere en bedrift visum. Continue reading

Posted in Travel | Tagged , , | Leave a comment