Russische vrouwen Gids

Dit bericht is de invoering van een nieuw boek: De Russische Bruid Gids.Hoe aan, Hof en trouwen met een vrouw uit de voormalige Sovjet-Unie.

Alle mannen moet weten over de Russische vrouwen. 

New York, 4 sep 2008: Just-vrijgegeven  “Russische Bride” is een complete cursus voor elk huwelijk-minded man die wil vinden, elkaar ontmoeten, rechtbank en trouwen met de perfecte Russische bruid. De man en vrouw team van Olga Maslova, een Russisch psycholoog, en het Engels auteur Stuart J. Smith gebruik van hun eigen ervaring van een succesvol cross-culturele romantiek om de waarheid over Russische vrouwen beschikbaar zijn voor allen die streven naar Russisch stuurlieden, terwijl breukpatroon de mythen over “e-mail-order bruiden”. 

Russische vrouwen Gids

De tong-in-wang dekken, die beschikt over een schaars geklede Russische vrouw (eigenlijk de co-auteur Olga Maslova) klimmen uit een verpakking doos clutching haar paspoort, heeft reeds geleid tot enkele controverse tussen feministische groepen en het boek de verkoop springen, dankzij de ongezocht publiciteit.

“De auteurs hebben iets wat werkelijk biedt de ‘inside scoop.” Het is een absolute must-read voor elke mens op zoek naar Rusland voor een vrouw “, schreef Jim Hanemaayer in de Mendeleyev Nr. Jim is ook Rusland correspondent voor VS Channel One en VS Columnist voor Bolshoi Magazine, Moskou.

Het boek corrigeert gemeenschappelijke misvattingen en verlicht mannen over wat Russische vrouwen echt willen en hoe ze met succes Woo. Kwesties zoals leeftijd verschillen, taalproblemen en hoe om te gaan met malafide bureaus zijn verkend met eerlijkheid en gezond verstand. Wat zijn tips voor het reizen naar Rusland om te voldoen aan potentiële bruiden en de behandeling van visum en verblijfsvergunning kwesties. De laatste hoofdstukken bieden praktisch advies op post-huwelijkse aanpassing, het overwinnen van culturele aspecten en het handhaven van een stabiel gezin.  

Maslova en Smith hebben ook het opzetten van een wereldwijde internet advies forum voor hun lezers en een ieder die kan worden overwogen een internationaal huwelijk. Haar vele honderden actieve leden, deskundige adviseurs en ervaren medewerkers uit de VS, Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk, kunnen adviseren over alle relevante kwesties die niet in het boek.  

De “Russische Bruid” is nu al bekend als de West-man “bijbel” over wooing Russische vrouwen. Reader reacties zijn geweldig geweest tot nu toe.

Daar kies ik mijn eigen koers met betrekking tot de uitoefening van mijn Oekraïense partner, ik proberen om alles wat ik zie, lezen en horen. Mijn mening van dit boek is dat “moet worden verplicht leesvoer voor elke man, ook gelet op het nastreven van een vrouw uit de voormalige Sovjet-Unie (voormalige Sovjet-Unie)”. Als je kunt maken door middel van het boek en niet over een hartaanval op de kosten aspect alleen, dan zou ik zeggen dat u zich goed gepositioneerd is voor uw reis. Ik heb de cover van het boek ter dekking tweemaal nu en voor de eerste keer in mijn leven, hebben tabbladgedeelte een paar pagina’s van dingen die ik nodig heb om mijn reis voort.

Als u ernstig over het vinden van een prachtige vrouw. Een vrouw die de waarden overeenkomen met je haar zonder de bagage van wat veel mensen beschouwen de verwende aanbod van vele westerse vrouwen, dan is dit boek is een uitstekend begin. Als u niet zeker bent over deze reis bij het starten van het boek, wordt u wanneer u klaar bent.

Don R Peltonen, Californië – Geplaatst op Amazon.com

 

Het boek is gewoon “uitstekend”. Het is feitelijk zonder offensief. Het isnuttig zonder vervelende. Het is leerzaam, zonder neerbuigend. Ik heb niet gelezen wat in het boek dat ik denk dat het slecht is of onverstandig advies. Ik heb mijn eerste bezoek aan Rusland in 1997 en zijn gelukkig getrouwd met een RW sinds 2002. In dat licht, het boek eigenlijk zegt behoorlijk veel wat ik zou zeggen als ik de tijd, geduld of creatieve vermogen om een boek schrijven mezelf. IMHO is het het beste boek over dit onderwerp dat ik heb gelezen, en ik heb net gelezen over alle ’em.

Bradley W Sharp, Ohio – Geplaatst op Amazon.com

 

Het schrijven is vloeistof; de presentatie is logisch, en de inhoud is zeer nuttig. De auteur moet zijn erg blij met zijn handwerk. En mannen op vrijwel elke fase van hun zoektocht naar een dame uit Rusland, Oekraïne en andere voormalige Sovjet-Unie land zou goed geadviseerd om een kopie en lees het zorgvuldig, rekening houdend met de adviezen ter harte. In een enkele bron is er nu een schat aan actuele en nuttige informatie, zodat ieder mens om te voorkomen dat vrijwel alle valkuilen en nemen alle juiste stappen voor een succesvolle relatie met een dame uit de voormalige Sovjet-Unie. I’m impressed!

Een lezer uit Florida – Geplaatst op Amazon.com

 

Ook kopers op eBay hebben de indruk. Dit is een voorbeeld van de feedback die ze na de aankoop van het op die site … … … ..

 

Russian Women Book

Het is verkrijgbaar bij alle gerenommeerde boekhandels van orde en Amazon in ieder land, maar het is sneller om het direct van de auteurs website hier:Russische Vrouwen Gids – Russian Bride Gids voor dezelfde dag Express Shipping wereldwijd.

De auteurs zijn het bevorderen van het boek onlangs op radio-interviews in heel Amerika en Canada. Deze stations hebben onlangs het uitvoeren van een functie over het boek … ..

 KCEO 1000AM San Diego, USA.

 KOA 850 Denver, USA.

 94.5 FM “The Bull” Toronto, Canada.

 WOCM FM 98.1 Maryland, USA.

 WWPR 1490, Florida, USA.

 KSDP 830 AM, Alaska, Verenigde Staten.

 WXBR 1460, Boston, MA, Verenigde Staten.

 Radio Colorado 1060 AM, Denver, USA.

 WJBC 1230 AM, Illinois, USA.

 WNJC 1360 AM, Philadelphia, USA.

 KSEN 1150 AM, Montana, USA.

 C & Fax Kool FM 107.3, Victoria, BC, Canada.

 Onlangs featured on “Your Time met Kim Iverson,” een Entercom Communications “consortiale nacht show gebaseerd uit Austin, TX. Omroep tot acht steden: Portland (KRSK), Denver (KALC), Austin (KAMX), Wichita (KFBZ), Memphis (WMC), Indianapolis (WZPL), Buffalo (WTSS) en Norfolk (WPTE).

Soms jongens gewoon reageren op een goede visuele om ze te laten nadenken over een onderwerp. Als u nog nooit nagedacht over een Russische vrouw vóór, we dachten dat deze snelle visuele, vermeerderd met de auteurs toestemming van een van hun websites vrij ontnuchterend … … ..

Dus is het allemaal de moeite waard dan denk je? Al deze internationale reizen en kosten? Het hangt allemaal af van wat je wilt van het leven en wat je zal vestigen voor. Ik geef u een snelle visuele … … Wilt u uw toekomstige vrouw te laten uitzien als een van deze dames?

Overgewicht Amerikaanse vrouwen

Nee – ik niet denk het wel. Misschien had je zoiets als deze dame hieronder in gedachten?

Wil je een vrouw als deze? Nu de Russische Bruid Guide!

Ja, dat is meer leuk is het niet? Maar je zal niet trouwen een vrouw als haar tenzij u precies weet wat je doet, en kunnen navigeren in de scammer aangetaste wateren van de Russische online dating wereld – het is zo simpel als dat. Maar weet je wat? Het is mogelijk. Ik heb het gedaan, dat is mijn vrouw op onze cover van het boek. Je kan het ook.Wilt u weten hoe?

 

De Russische Bruid Guide (in paperback) is verkrijgbaar bij alle gerenommeerde boekhandels van orde en Amazon in ieder land, maar het is sneller om het direct van de auteurs website hier:Russische Bruid Gids orderpagina voor dezelfde dag Express Shipping wereldwijd.


Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.