Går til Rusland? Du skal have en russisk Visa

Turistinformation Visum

Den turistvisum giver mulighed for et enkelt besøg i maksimalt ophold på 30 dage eller to besøg inden for den maksimale periode på 30 dage. Dette er den mest omkostningseffektive visum til en enkelt tur, selvom du besøger venner, familie eller på forretningsrejse. Hvis du er beregnet til ophold i mere end 30 dage, eller ønsker at besøge mere end én gang inden for en 12 måneders periode, så kan det være mere praktisk og omkostningseffektivt at overveje et business visum.

Hvilke dokumenter har du brug for at få et turistvisum

Visumansøgningsformularen: Visa ansøgningsskemaer er frit tilgængelige fra det russiske konsulat, kan du også få en ved at klikke her. Sikre, at du udfylder det i så præcist som du kan, og at du datere og underskrive den. Note: Skemaet skal trykkes og ikke håndskrevne eller konsulatet vil ikke acceptere det.

  • Pas: Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter din planlagte afrejsedato fra Rusland og har mindst én blank visum side.
  • Foto: Et af de seneste pas størrelse fotografi, hæftet i øverste højre hjørne af ansøgningsformularen.
  • Travel Voucher: Dette er et dokument, der bekræfter din rute, hotel-og rejseudgifter reservationer i Rusland. Det er udstedt af en britisk eller russisk rejse selskab. Turistetablissementet Invitation og Travel Voucher skal bære samme referencenummer.
  • Tourist Invitation: Dette er et officielt dokument udstedt af en virksomhed, specielt licens fra det russiske ministerium for indre anliggender. Dette dokument detaljer turistetablissementet referencenummer givet af det russiske ministerium for indre anliggender.

Business and Multiple indrejsevisa

Der er mange typer af business visum, der giver mulighed for en enkelt, dobbelt eller flere besøg, og er gældende for mellem en og tolv måneder. En virksomhed visum giver dig mulighed for at rejse, når du ønsker det, blive, hvor du ønsker og blive i landet op til seks måneder (inden gyldigheden af visum).

Bemærk venligst, at en virksomhed visum kan også bruges til ikke forretningsmæssige årsager såsom turisme eller besøger venner, men hvis du kun overvejer en enkelt tur på mindre end 30 dage inden for en tolv måneders periode, kan det være mere omkostningseffektivt at overveje et turistvisum.

Men den russiske konsulat, at alle, der ønsker at komme ind i Rusland for erhvervslivet eller kommercielle formål eller til at deltage i en konference, udstilling, eller som en journalist, eller for at arbejde eller studere i Den Russiske Føderation kræver en Business Visa.

Hvilke dokumenter har du brug for at få en Business eller flere indrejser Visa

  • Visumansøgningsformularen: Visa ansøgningsskemaer er frit tilgængelige fra det russiske konsulat online. Sikre, at du udfylder det i så præcist som du kan, og at du datere og underskrive den. Note: Skemaet skal trykkes og ikke håndskrevne eller konsulatet vil ikke acceptere det.
  • Pas: Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter din planlagte afrejsedato fra Rusland og har mindst én blank visum side.
  • Foto: Et af de seneste pas størrelse fotografi, hæftet i øverste højre hjørne af ansøgningsformularen.
  • Business Invitation: Dette er et officielt dokument udstedt af den russiske udenrigsministerium, deres repraesentationskontorer eller Ministeriet for Indre Anliggender. Bemærk, at den russiske konsulat forbeholder sig ret til at anmode det oprindelige af dette dokument.
  • Indledende brev: En indledende brev fra din virksomhed med angivelse af formål besøget, rute og navnene på de organisationer, der skal besøges.
  • HIV-certifikat: Hvis du ansøger om visum med en gyldighed på mere end 6 måneder til flere indrejser, er du muligvis nødt til at levere en aktuel HIV attest.

Når du har alle de nødvendige dokumenter og udfyldt din ansøgning, skal du tage og sende disse til det russiske konsulat i dit valg. Vi foretrækker at bruge et russisk Visa Agent, de træffer alle de smerter og stress ud af det.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.