Naar Rusland? Je hebt een Russische Visa

Toeristische Visum

Het toeristenvisum kunt voor een enkel bezoek voor een maximaal verblijf van 30 dagen of twee bezoeken binnen de maximale termijn van 30 dagen. Dit is de meest kosteneffectieve visum voor een enkele reis, zelfs indien u bezoekt vrienden, familie of op zakenreis.Als u wilt verblijven meer dan 30 dagen, of wilt bezoeken meer dan eenmaal binnen een periode van 12 maanden daarna kan het handiger en kosteneffectief te denken over een business visum.

Welke documenten hebt u nodig om een toeristenvisum

Visumaanvraagformulier: Visa aanvraagformulieren zijn vrij verkrijgbaar bij de Russische consulaat, je kan ook een door hier te klikken. Zorg ervoor dat u vult het in zo nauwkeurig als je kunt en dat u zich aanmeldt en de datum ervan.Opmerking: Het formulier moet worden afgedrukt, en niet met de hand geschreven of het consulaat zal niet accepteren.

  • Paspoort: Uw paspoort moet geldig zijn voor ten minste zes maanden na uw geplande datum van vertrek uit Rusland en moet ten minste een blanco pagina visum.
  • Foto: Een recente paspoort formaat foto, geniet in de rechterbovenhoek van het formulier van de visumaanvraag.
  • Reisvoucher: Dit is een document ter bevestiging van uw route, hotels en reizen te boeken in Rusland. Het is uitgegeven door een Britse of Russische reisorganisatie. Toeristisch Uitnodiging en de reisvoucher moeten hetzelfde referentienummer.
  • Toeristische Uitnodiging: Dit is een officieel document, afgegeven door een onderneming die speciaal zijn erkend door het Russische ministerie van binnenlandse zaken. Dit document beschrijft de toeristische referentienummer van het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken.

Business en meervoudige visa

Er zijn vele soorten business visum dat voor een enkele, dubbele of meervoudige bezoeken en zijn geldig voor een-twaalf maanden. Een zakelijk visum kunt u reizen wanneer u dat wenst, blijf waar je wilt en worden in het land tot zes maanden (in de geldigheid van het visum).

Houd er rekening mee dat een business visum kan ook worden gebruikt voor niet-zakelijke redenen, zoals het toerisme of het bezoeken van vrienden, maar als je alleen overwegen een enkele reis van minder dan 30 dagen binnen een periode van twaalf maanden, kan het meer kosteneffectief te overwegen een toeristenvisum.

Echter, het Russische consulaat bepaalt dat iedereen die in het Rusland voor zaken of voor commerciële doeleinden of om deel te nemen aan een conferentie, expositie, of als een journalist, of naar werk of studie in de Russische Federatie is een Business Visa.

Welke documenten hebt u nodig om een Business-of meervoudig visum

  • Visumaanvraagformulier: Visa aanvraagformulieren zijn vrij verkrijgbaar bij de Russische consulaat online. Zorg ervoor dat u vult het in zo nauwkeurig als je kunt en dat u zich aanmeldt en de datum ervan.Opmerking: Het formulier moet worden afgedrukt, en niet met de hand geschreven of het consulaat zal niet accepteren.
  • Paspoort: Uw paspoort moet geldig zijn voor ten minste zes maanden na uw geplande datum van vertrek uit Rusland en moet ten minste een blanco pagina visum.
  • Foto: Een recente paspoort formaat foto, geniet in de rechterbovenhoek van het formulier van de visumaanvraag.
  • Business Uitnodiging: Dit is een officieel document, afgegeven door het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, hun representatieve kantoren of het ministerie van Binnenlandse Zaken. Houd er rekening mee dat de Russische consulaat behoudt zich het recht voor om het origineel van dit document.
  • Inleidende brief: een inleidende brief van uw bedrijf met vermelding van het doel van het bezoek, de route en de namen van organisaties die worden bezocht.
  • HIV-certificaat: Als u een aanvraag voor een visum met een geldigheidsduur van meer dan 6 maanden met meerdere binnenkomst, moet u mogelijk om een bestaande hiv-certificaat.

Zodra u alle nodige documenten en afgesloten uw aanvraag, moet u of stuur deze naar het Russische consulaat van uw keuze. Wij verkiezen het gebruik van een Russisch visum gemachtigde, ze nemen alle pijn en stress van.

Leave a Reply

Why ask?


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.