The Russian Bride Guide. Hvordan Meet, Court og gifter seg med en kvinne fra det tidligere Sovjetunionen

By | April 19, 2009

Dette innlegget er å innføre en ny bok: The Russian Bride Guide.Hvordan Meet, Court og gifter seg med en kvinne fra det tidligere Sovjetunionen.

Alle Menn trenger å vite om russiske kvinner. 

New York, 4 september 2008: Just utgitt   “Russisk Bride Guide” er et komplett kurs for alle ekteskap-tenkende menneske som ønsker å finne, møtes, domstol og gifte seg med den perfekte russisk brud. De mann og kone team av Olga Maslova, en russisk psykolog, og engelske forfatteren Stuart J. Smith brukte sine egne erfaringer for en vellykket tverrkulturell romantikk å få sannheten om russiske kvinner tilgjengelig for alle som søker Russisk mates, mens knuste myter om “post-order BRIDES”. 

Russian Women Guide

The tongue-in-cheek dekke, som har en scantily-clad russisk kvinne (faktisk medforfatter Olga Maslova) klatre ut av en pakning boksen clutching hennes pass, har allerede forårsaket noen strid blant feministiske grupper og gjort bokens salg hoppe, takket være den unsought offentliggjøring.

“Forfatterne har laget noe som virkelig gir” inside scoop “. Det er et absolutt må-lese for enhver mann ser til Russland for en hustru,” skrev Jim Hanemaayer i Mendeleyev Journal. Jim er også Russlands-korrespondent for USA Channel One og USA spaltist for Bolshoi Magazine, Moskva.

Boken retter felles misperceptions og enlightens menn om hva russiske kvinner egentlig vil ha, og hvordan du beile dem riktig. Problemer med alder forskjeller, språk barrierer og hvordan man skal håndtere uærlig etater er utforsket med Candor og sunn fornuft. Samt tips om reiser til Russland for å møte potensielle BRIDES og håndtering visum og bosted problemer. Den endelige kapitlene tilbyr praktiske råd om etter ekteskapelig tilpasning, overvinne kulturelle spørsmål og opprettholde en stabil familie.  

Maslova og Smith har også satt opp en global internet råd forum for sine lesere og alle som kan være som vurderer en internasjonal ekteskap. Sinmange hundre aktive medlemmer, ekspert rådgivere og erfarne bidragsytere fra USA, Australia, Canada og Storbritannia, kan gi råd på alle relevante spørsmål som ikke er dekket i boken.  

The “Russian Bride Guide” er allerede omtalt som det vestlige menneskets “bibelen” på wooing russiske kvinner. Reader tiltak har vært stor så langt.

Siden jeg velge mine egne kurs om forfølgelse av mine ukrainsk partner, jeg forsøke å vurdere alt jeg se, lese og høre. Min oppfatning av denne boken er at “det bør være obligatorisk lesing for enhver mann selv vurderer å satse på en kvinne fra det tidligere Sovjetunionen (FSU)”. Hvis du kan gjøre det gjennom boken og ikke ha et hjerteinfarkt på pris utseende alene, så jeg vil si at du er godt posisjonert for reisen. Jeg har lest bokomslaget til å dekke to ganger nå, og for første gang i mitt liv, har kategoridelte noen få sider med ting jeg trenger å vurdere som min reisen fortsetter.

Hvis du mener alvor med å finne en flott kvinne. En kvinne som verdier matche står uten pynt av hva mange anser bortskjemt offer for mange vestlige kvinner, og denne boken er en utmerket start. Hvis du er usikker på om denne reisen når du begynner på boken, vil du bli når du er ferdig.

Don R Peltonen, California – Skrevet på Amazon.com

 

Boken er rett og slett “excellent”. Det er faktisk uten å være støtende. Deter nyttig uten å være nedlatende. Det er lærerikt, uten å være nedlatende.Jeg hadde ikke lest noe i boken som jeg synes er dårlig eller uklokt råd. Jeg gjorde mitt første besøk til Russland i 1997 og har vært lykkelig gift med en RW siden 2002. I dette lys, boken utgangspunktet sier ganske mye hva jegvil si dersom jeg hadde tid, tålmodighet og kreativ evne til å skrive en bok selv. IMHO Det er den beste boken om emnet at jeg har lest, og jeg harlest nesten alle av dem.

Bradley W Sharp, Ohio – Skrevet på Amazon.com

 

Skriveprosessen er væske; presentasjonen er logisk og innholdet er svært nyttig. Forfatteren må være veldig fornøyd med sin handiwork. Og menn med nesten hvilken som helst fase av deres søke etter en dame fra Russland, Ukraina og andre tidligere Sovjetunionen landet ville være godt råd til å kjøpe en kopi og lese den nøye, tar råd til hjertet. I en enkelt kilde er det nå en rekke nåværende og nyttig informasjon som vil tillate en mann for å unngå at nesten alle fallgrubene og ta alle de riktige trinnene for et vellykket forhold til en dame fra det tidligere Sovjetunionen. Jeg er imponert!

A Reader fra Florida – Skrevet på Amazon.com

 

Selv kjøpere på eBay er imponert. Dette er et utvalg av tilbakemeldingene de forlot etter kjøp på webområdet … … … ..

 

Russian Women Book

Det er tilgjengelig fra alle anerkjente bokhandler ved bestilling og Amazon i alle land, men det er raskere å bestille den direkte fra forfattere nettsted her:Russian Women Guide – Russisk Bride Guide for samme dag uttrykte frakt over hele verden.

Forfatterne har vært fremme i boken nylig på radio intervjuer i hele Amerika og Canada. Disse stasjonene har nylig kjørt en funksjon om boka … ..

 KCEO 1000AM San Diego, USA.

 KOA 850 Denver, USA.

 94.5 FM “The Bull” Toronto, Canada.

 WOCM FM 98,1 Maryland, USA.

 WWPR 1490, Florida, USA.

 KSDP 830 AM, Alaska, USA.

 WXBR 1460, Boston, MA, USA.

 Radio Colorado 1060 AM, Denver, USA.

 WJBC 1230 AM, Illinois USA.

 WNJC 1360 AM, Philadelphia, USA.

 KSEN 1150 AM, Montana, USA.

 C Fax & Kool FM 107,3, Victoria, BC, Canada.

 Nylig omtalt på “din tid med Kim Iverson,” en Entercom Communications’ syndikeres natt show basert utenfor Austin, TX. Broadcasting åtte byer: Portland (KRSK), Denver (KALC), Austin (KAMX) Wichita (KFBZ), Memphis (wmc), Indianapolis (WZPL), Buffalo (WTSS) og Norfolk (WPTE).

Iblant fyrer bare svare på et godt synlig, slik at de synes om et emne. Hvis du aldri har tenkt på en russisk kvinne før, tenkte vi at dette raske visuelle, gjengitt med forfatternes tillatelse fra en av deres nettsider ganske sobering … … ..

Så det er verdt all innsatsen da tror du? Alt dette internasjonale reiser og utgifter? Det hele avhenger av hva du ønsker ut av livet og hva du vil bosette etter. La meg gi deg en rask visuell … … Vil du at din fremtidige kone å ligne en av disse damene?

Overvektig amerikansk kvinne

Nei – jeg ikke tror det. Kanskje du hadde noe sånt som denne damen nedenfor i tankene?

Vil du ha en kone som dette? Kjøp russisk Bride Guide!

Ja, det er mer som det ikke er det? Men du vil ikke gifte seg en kvinne som henne, med mindre du vet nøyaktig hva du gjør, og kan navigere i scammer infested farvann av den russiske online dating verden – deter så enkelt som det. Men vet du hva? Det er mulig. Jeg gjorde det, deter min kone på bokomslaget. Du kan gjøre det også. Vil du vite hvordan?

 

The Russian Bride Guide (i paperback) er tilgjengelig fra alle anerkjente bokhandler ved bestilling og Amazon i alle land, men det er raskere å bestille den direkte fra forfattere nettsted her: Russisk Bride Guide Bestill Side på samme dag uttrykte frakt over hele verden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?