Venäjän Bride opas

By | April 19, 2009

Tämä viesti on ottaa käyttöön uusi kirja: Venäjän Bride opas.Miten Meet, tuomioistuimen ja Marry naista entisessä Neuvostoliitossa.

Kaikki Miehet tarvitsee tietää venäläisiä naisia. 

New York, 4.syyskuuta 2008: Just-vapautetaan  “Venäjän Bride opas on täydellinen tietysti kaikki avioliiton ennakkoluuloton mies, joka haluaa löytää, tavata, tuomioistuinten ja naimisiin täydellinen Venäjä morsiamen. Aviomies ja vaimo tiimi Olga Maslova, venäläinen psykologi, ja Englanti tekijä Stuart J. Smith käyttää omaa kokemusta onnistuneen kulttuurien romanssi tehdä totuuden Venäjän naiset voivat käyttää kaikki, jotka pyrkivät Venäjän kaverit, kun taas raskas myytit noin “postimyyntiyritysten BRIDES”. 

Venäjä Naiset opas

The ironinen kansi, joka sisältää niukasti peitteinen Venäjä nainen (todellisuudessa yhteistyössä kirjailija Olga Maslova) kiivetä ulos pakkaamoon laatikko Clutching hänen passinsa, on jo aiheuttanut joitakin kiistoja kesken feminististen ryhmien ja kirjan myynti hypätä, kiitos, että unsought julkisuutta.

“Kirjoittajat ovat luoneet jotakin, joka todella tarjoaa” sisällä skuuppi. “Se on ehdoton lukenut mistään mies HAKU Venäjälle vaimo”, kirjoitti Jim Hanemaayer on Mendeleyev lehdessä. Jim on myös Venäjä Correspondent USA Channel One ja Yhdysvalloissa Kolumnisti varten Bolshoi Magazine, Moskova.

Kirjan korjaa Määrittämätön väärinkäsityksiä ja enlightens miesten siitä, mitä Venäjän naiset todella haluavat ja miten riiata niitä onnistuneesti. Kysymyksiä, myös ikäerot, kieliesteet ja miten epärehellinen virastojen tutkittava kanssa suoruus ja tervettä järkeä. Kuten on vinkkejä matkustat Venäjä tavata potentiaalisia BRIDES ja käsittely viisumi-ja asuinpaikkaan liittyvistä kysymyksistä. Viimeisiä lukuja tarjota käytännön neuvoja post avioliitonomaiset mukautuksesta ylittämään kulttuurisia kysymyksiä ja ylläpitää vakaata perhe.  

Maslova ja Smith ovat myös perustaa maailmanlaajuinen Internet neuvoja foorumin lukijoilleen ja kaikki, jotka voivat olla harkitse kansainvälisen avioliitto. Sen useita satoja aktiivisia jäseniä, asiantuntija neuvonantajat ja kokenut vastaajat USA, Australia, Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta, voi neuvoa kaikissa asiaan liittyviä kysymyksiä, jotka eivät kuulu sen teoksen. 

The “Venäjä Bride” on jo kutsutaan Länsi-miehen “bible” on wooing venäläisiä naisia. Reader vasteita on hyvin tähän mennessä.

Koska minulla on mahdollisuus valita oma tietenkin koskevat harjoittamisesta minun Ukraina kumppani, I pyrkiä ottamaan huomioon kaiken näen, lukea ja kuulla. Mielestäni tämä kirja on, että “sen pitäisi olla pakollista luettavaa ihmisen edes jatkaa naista entisen Neuvostoliiton (FSU)”. Jos voit tehdä sen kautta ja kirjojen ole sydänkohtaus aiheutuvat kustannukset näkökohta yksin, niin haluaisin sanoa, olet hyvässä asemassa sinun matkalle. Olen lukenut kirjan kannesta kanteen kahdesti nyt, ja ensimmäistä kertaa elämässäni, ovat välilehtiosiossa muutaman sivun asioita minun on uudelleen minun matka jatkuu.

Jos olette vakavissanne löytää ihana nainen. Nainen, joka arvoja vastaamaan n ilman mullin, mitä monet pitävät pilaantuneisiin tarjoukset monien Länsi-naiset, tämä kirja on erinomainen alku. Jos et ole varma tästä matkasta, kun käynnistät kirjaa, sinua, kun olet.

Don R Peltonen, Kalifornia – Postitettu Amazon.com

 

Kirja on yksinkertaisesti “erinomainen”. On tosiasioihin ilman loukkaavaa.Se on hyödyllinen ilman määräilevä. Se on opettavainen olematta alentuva.En lue mitään kirjaa, joka mielestäni on huono tai viisasta neuvoa. Tein ensimmäinen vierailuni Venäjälle vuonna 1997 ja on onnellisesti naimisissa, joka RW vuodesta 2002. Tässä valossa, kirja pohjimmiltaan kertoo melko paljon, mitä mä sanoa, jos minulla olisi aikaa, kärsivällisyyttä ja luova kyky kirjoittaa kirjan itse. IMHO se on paras kirja tästä aiheesta, että olen lukenut, ja olen lukenut vain kaikki ’em.

Bradley W Sharp, Ohio – Postitettu Amazon.com

 

Kirjoitus on nestettä, ja esitys on looginen ja sisältö on poikkeuksellisen ansiokkaana. Laatijan olisi erittäin tyytyväisiä hänen käsialaa. Ja miesten lähes kaikissa vaiheissa heidän etsiessään nainen Venäjältä, Ukrainasta tai muita entisen Neuvostoliiton maa olisi hyvin suositeltavaa ostaa kopio ja lue se huolellisesti ottaen neuvoa sydämeen. Yhden lähde nyt on olemassa runsaasti nykyisiä ja hyödyllistä tietoa, jonka avulla ihmisen välttämään miltei kaikki karikot ja ottaa kaikki oikeat askeleet onnistuneen suhteet nainen peräisin entisestä Neuvostoliitosta. Olen vaikuttunut!

A Reader-Florida – Postitettu Amazon.com

 

Myös ostajat eBay on vaikuttunut. Tämä on näyte palautteen ne vasemmalle ostohetken jälkeen sitä, että sivusto … … … ..

 

Russian Women Book

Se on saatavissa kaikki hyvämaineisille kirjakaupoista tekemällään ja Amazon missä tahansa maassa, mutta se on nopeammin tilata sen suoraan kirjoittajien verkkosivuilla tässä: Venäjä Naiset Guide – Venäjä Bride Guide for samana päivänä ilmaista meriliikenneyhtiön maailmanlaajuisesti.

Kirjoittajat ovat edistäneet kirjan hiljattain radio haastatteluja koko Amerikassa ja Kanadassa. Nämä asemat ovat äskettäin suorittaa toimintoa noin kirjaa … ..

 KCEO 1000AM San Diego, USA.

 KOA 850 Denver, USA.

 94.5 FM “härkä” Torontossa, Kanadassa.

 WOCM FM 98,1 Maryland, USA.

 WWPR 1490, Florida, USA.

 KSDP 830 AM, Alaska, USA.

 WXBR 1460, Boston, MA, USA.

 Radio Colorado 1060 AM, Denver, USA.

 WJBC 1230 AM, Illinoisissa Yhdysvalloissa.

 WNJC 1360 AM, Philadelphia, USA.

 KSEN 1150 AM, Montana, USA.

 C Faksi & Kool FM 107.3, Victoria, BC, Kanada.

 Viime aikoina ovat “Your Time kanssa Kim Iverson,” an Entercom Communications “syndikoidun yö näyttää perustuvan ulos Austin, TX.Broadcasting kahdeksan kaupungit: Portland (KRSK), Denver (KALC), Austin (KAMX), Wichita (KFBZ), Memphis (wmc), Indianapolis (WZPL), Buffalo (WTSS), ja Norfolk (WPTE).

Joskus kaverit vain vastata hyvä visuaalinen tehdä niistä ajatella aiheesta. Jos et ole koskaan ajatellut, että venäläinen nainen ennen, luulimme nopeatempoisessa ulkoasun, toistetaan kirjoittajien lupaa yksi niiden verkkosivujen varsin huolestuttavia … … ..

Joten on se sen arvoista kaikki vaivaa sitten luulet? Kaikki tämä kansainvälinen matka-ja kustannuksella? Kaikki riippuu siitä, mitä haluat pois elämästä ja mitä aiotte tyytyä. Annan teille nopeasti visuaalinen … … Haluatteko tulevaisuudessa vaimo näyttää yksi näistä hyvät?

Ylipainoiset American Naiset

Ei – En usko. Ehkä oli jotain tällaista draughts alle mielessä?

Haluatko vaimo näin? Osta Venäjä Bride opas!

Kyllä, se on pikemminkin se ei ole sitä? Mutta sinua ei avioitumalla nainen kuten hänen ellet tiedä tarkalleen, mitä olet tekemässä, ja voi liikkua scammer saastuttamiksi vesillä Venäjän online dating maailmassa – se on niin yksinkertaista. Mutta tiedätkö mitä? Se on mahdollista. Tein sen, että tässä on vaimoni meidän kirjan kansi. Voit tehdä sen. Haluatko tietää miten?

 

Venäjän Bride opas (vuonna nid.) on saatavana kaikki hyvämaineisille kirjakaupoista tekemällään ja Amazon missä tahansa maassa, mutta se on nopeammin tilata sen suoraan kirjoittajien verkkosivuilla tässä: Venäjä Bride Guide Tilaa Pagevarten samana päivänä ilmaista meriliikenneyhtiön maailmanlaajuisesti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?