Den ryska Bride Guide

By | April 19, 2009

Det här inlägget är att införa en ny bok: Den ryska Bride Guide. Hur Meet, domstolen och gifta sig med en kvinna från det forna Sovjetunionen.

Alla män behöver veta om ryska kvinnor. 

New York, den 4 september 2008: Just-släppts   “Ryska Bride Guide” är en fullständig kurs för alla äktenskap sinnade människor som vill hitta, möta, domstol och gifta sig med en perfekt ryska brud. Den man och hustru team av Olga Maslova, en ryska psykolog och engelska författaren Stuart J. Smith använt sina egna erfarenheter av en lyckad tvärkulturell romantik att göra sanningen om ryska kvinnor till alla som söker ryska kompisar, medan splittring myterna om “postorder-brudar”. 

Ryska Kvinnor Guide

Tungan i kinden höljet, som har en NÄTT-plätering ryska kvinna (faktiskt medföredragande författaren Olga Maslova) klättra ut ur en förpackning fält FASTHÅLLANDE hennes pass, har redan orsakat en del kontroverser bland feministiska grupper och gjort boken försäljning hoppa, tack vare unsought publicitet.

“Författarna har skapat något som verkligen ger” inne scoop. “Det är ett absolut måste-läsa för någon man ser till Ryssland för en fru”, skrev Jim Hanemaayer i Mendeleyev tidning. Jim är också Ryssland korrespondent för USA Channel One och USA Kolumnist för Bolshoi Magazine, Moskva.

Boken rättar gemensamma missuppfattningar och enlightens män om vad ryska kvinnor verkligen vill ha och hur man Woo dem framgångsrikt. Frågor som bland annat ålder skillnader, språkliga hinder och hur man handskas med oärliga organ undersökas med uppriktighet och sunt förnuft. När det är tips om att resa till Ryssland för att träffa potentiella brudar och hantering av visum och uppehållstillstånd frågor. Den sista kapitel ger praktiska råd om efter civilstånd anpassning, överbrygga kulturella frågor och bibehålla en stabil familj.  

Maslova och Smith har också inrättat ett globalt internet råd forum för sina läsare och alla som kan komma att överväga en internationell äktenskap.Dess många hundra aktiva medlemmar, sakkunnig rådgivare och erfarna bidragsgivare från USA, Australien, Kanada och Storbritannien, kan ge råd om alla relevanta frågor som inte tas upp i boken.  

Den ryska Bride Guide “redan kallat västra mannens” bibel “på frieri ryska kvinnor. Reader svar har varit stort hittills.

Sedan väljer jag min egen väg när det gäller utförandet av mina ukrainska partner jag försöka betrakta allt jag se, läsa och höra. Min åsikt i den här boken är att “den borde vara obligatorisk läsning för alla människor, även med tanke på att fullfölja en kvinna från det forna Sovjetunionen (FSU). Om du kan göra det med hjälp av boken och inte har en hjärtattack på kostnadsaspekten ensam, då skulle jag säga att du är väl positionerat för din resa. Jag har läst bokomslaget att täcka två gånger nu, och för första gången i mitt liv, har flikområdet ett par sidor av saker som jag behöver se över som min resa fortsätter.

Om du menar allvar med att hitta en fantastisk kvinna. En kvinna som värden matchar dina’s utan grannlåt av vad många anser den bortskämda utbud av många västerländska kvinnor, då denna bok är en utmärkt start.Om du inte är säker om den här resan när du börjar boken kommer du bli när du är klar.

Don R Peltonen, Kalifornien – Inlagd på Amazon.com

 

Boken är helt enkelt “utmärkt”. Det är fakta utan att vara stötande. Det ärtill hjälp utan att vara överlägsna. Det är lärorikt utan att vara nedlåtande.Jag har inte läst något i boken som jag tycker är dåligt eller oklokt råd. Jag gjorde mitt första besök i Ryssland under 1997 och har varit lyckligt gift med en RW sedan 2002. I detta ljus, en bok princip säger ungefär vad jag skullesäga om jag hade tid, tålamod eller kreativa förmågan att skriva en bok själv. IMHO det är den bästa bok om detta ämne som jag har läst, och jaghar läst nästan alla av dem.

Bradley W Sharp, Ohio – Inlagd på Amazon.com

 

Textstorleken är flytande, presentationen är logiskt och innehållet är mycket användbart. Författaren bör vara mycket nöjda med sitt hantverk.Och män i nästan alla stadier i sitt sökande efter en kvinna från Ryssland, Ukraina och andra fd Sovjetunionen landet vore klokt att köpa en kopia och läs den noga, med hjälp av hjärtat. I en och samma källa finns det nu en mängd aktuella och användbar information som gör det möjligt för alla människor att undvika att nästan alla de fallgropar och vidta rätt åtgärder för en framgångsrik relation med en kvinna från det forna Sovjetunionen.Jag är imponerad!

A Reader från Florida – Inlagd på Amazon.com

 

Även köparna på eBay har imponerad. Detta är ett urval av de synpunkter som de lämnat efter köpa det på plats … … … ..

 

Russian Women Book

Den är tillgänglig från alla välrenommerade bokhandlar med ordning och Amazon i alla länder, men det är snabbare att beställa den direkt från författarna webbplats här: Ryska Kvinnor Guide – Ryska Bride Guide för samma dag uttrycka sjöfart världen över.

Författarna har främja boken nyligen på radio intervjuer hela Amerika och Kanada. Dessa stationer har nyligen köra ett inslag om boken … ..

 KCEO 1000AM San Diego, USA.

 KOA 850 Denver, USA.

 94,5 FM “The Bull” Toronto, Kanada.

 WOCM FM 98,1 Maryland, USA.

 WWPR 1490, Florida, USA.

 KSDP 830 AM, Alaska, USA.

 WXBR 1460, Boston, MA, USA.

 Radio Colorado 1060 AM, Denver, USA.

 WJBC 1230 AM, Illinois USA.

 WNJC 1360 AM, Philadelphia, USA.

 KSEN 1150 AM, Montana, USA.

 C Fax & Kool FM 107,3, Victoria, BC, Kanada.

 Nyligen visas på “Din Temne med Kim Iverson,” en Entercom Communications “syndikerad natt visa bas i Austin, TX. Broadcasting till åtta städer: Portland (KRSK) Denver (KALC), Austin (KAMX), Wichita (KFBZ), Memphis (WMC), Indianapolis (WZPL), Buffalo (WTSS) och Norfolk (WPTE).

Ibland killar bara svara på en bra bild för att få dem att tänka på ett ämne. Om du aldrig har tänkt på en ryska kvinnan förut, vi trodde det snabba visuella, återges med författarnas tillstånd från en av sina webbplatser helt nyktra … … ..

Så är det värt alla ansträngningar då tror du? Allt detta internationella resor och kostnader? Det beror på vad du vill ha ut av livet och vad du kommer att betala för. Låt mig ge er en snabb visuell … … Vill du att din framtida fru ska se ut som en av dessa damer?

Övervikt American Women

Nej – jag gjorde inte det. Kanske du hade något i stil med den här damen nedan i åtanke?

Vill du ha en hustru som det här? Köp ryska Bride Guide!

Ja, det är mer som det inte är det? Men du kommer inte att gifta sig med en kvinna som henne om du inte vet exakt vad du gör och kan navigera scammer angripet vatten i ryska online dating världen – så enkelt är det. Men vet du vad? Det är möjligt. Jag gjorde det, det ärmin fru på vår bokomslaget. Du kan göra det också. Vill du veta hur?

 

Den ryska Bride Guide (i pocket) är tillgänglig från alla välrenommerade bokhandlar med ordning och Amazon i alla länder, men det är snabbare att beställa den direkt från författarna webbplats här: Ryska Bride Guide Beställa Sida för samma dag uttrycka sjöfart världen över.


2 thoughts on “Den ryska Bride Guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?