Russiske Kvinder Guide

By | April 19, 2009

Denne post er at indføre en ny bog: Den russiske brud Guide.Hvordan de kan mødes, Domstolen og gifte sig med en kvinde fra det tidligere Sovjetunionen.

Alle Mænd behøver at vide om russiske kvinder. 

New York, den 4 september 2008: Just-frigivet   “Russisk brud Guide” er en komplet kursus for eventuelle ægteskab fordomsfri mand, der ønsker at finde, mødes, domstol, og gifte sig det perfekte russiske brud. Mand og kone team af Olga Maslova, en russisk psykolog, og den engelske forfatter Stuart J. Smith brugt deres egne erfaringer i en vellykket tværkulturelle romantik at gøre sandheden om russiske kvinder til rådighed for alle, der søger Russiske skøn, mens brud de myter om “postordresektoren BRIDES”. 

Russiske Kvinder Guide

Tungen-i-kinden dække, som byder på et sparsomt-pletterede russiske kvinde (faktisk den medophavsmand Olga Maslova) klatre ud af et emballeringsforskrifter boks clutching hendes pas, har allerede forårsaget nogle kontroverser blandt feministiske grupper og gjort bogens salg hoppe, takket være unsought reklame.

“Forfatterne har skabt noget, der virkelig giver intern skovl.” Det er et absolut must-læser for enhver mand søger til Rusland for en kone, “skrev Jim Hanemaayer i Mendeleyev Journal. Jim er også Rusland korrespondent for USA Channel One og USA Kolumnist for Bolshoi Magazine, Moskva.

Bogen retter fælles misopfattelser og enlightens mænd om, hvad russiske kvinder virkelig ønsker, og hvordan man kan elske dem held. Spørgsmål, herunder alder forskelle, sprogbarrierer og hvordan man skal behandle uærlig agenturer udforskes med Candor og sund fornuft. Så er tips om rejser til Rusland for at møde potentielle BRIDES og håndtering visum og opholdsbetingelserne spørgsmål. De afsluttende kapitler giver praktiske råd om post-ægteskabelige tilpasning, overvinde kulturelle spørgsmål og opretholde en stabil familie.  

Maslova og Smith har også oprettet et globalt internet rådgivning forum for deres læsere og enhver, der måtte blive overvejer en international ægteskab. Dens mange hundrede aktive medlemmer, sagkyndige rådgivere og erfarne bidragydere fra USA, Australien, Canada og Storbritannien, kan rådgive om alle relevante spørgsmål, som ikke er dækket i bogen.  

Den “russiske brud Guide” er allerede ved at blive omtalt som den vestlige mands “bibel” på bejlen russiske kvinder. Reader reaktioner har været stor hidtil.

Da jeg vælge mine egne selvfølgelig vedrørende udøvelse af mit ukrainske partner, jeg bestræbe sig på at overveje alt, hvad jeg se, læse og høre. Min mening med denne bog er, at “det bør være obligatorisk læsning for enhver mand selv overvejer at forfølge en kvinde fra det tidligere Sovjetunionen (FSU).” Hvis du kan gøre det gennem bogen og ikke have et hjerteanfald på omkostningerne alene, så vil jeg sige, at du er godt positioneret for din rejse. Jeg har læst bogen dækning til at dække to gange nu, og for første gang i mit liv, har fanebladsbaseret et par sider af ting jeg har brug for at gennemgå som min rejsen fortsætter.

Hvis du mener det alvorligt med at finde en vidunderlig kvinde. En kvinde, der værdier matcher dine’s uden staffage af, hvad mange mennesker overveje forkælet udbud af mange vestlige kvinder, så er denne bog er en udmærket start. Hvis du ikke er sikker på denne rejse, når du starter bogen, vil du være, når du er færdig.

Don R Peltonen, Californien – Skrevet på Amazon.com

 

Bogen er simpelthen “udmærket”. Det er faktisk uden at være offensiv. Deter nyttigt, uden at være anmassende. Det er lærerigt uden at være nedladende. Jeg har ikke læst noget i den bog, som jeg synes er dårligt eller uklogt rådgivning. Jeg lavede mit første besøg i Rusland i 1997 og har været lykkeligt gift med en RW siden 2002. I dette lys, bogen dybest set siger temmelig meget, hvad jeg vil sige, hvis jeg havde tid, tålmodighed eller kreative evne til at skrive en bog selv. IMHO det er den bedste bog om dette emne, at jeg har læst, og jeg har læst næsten alle ’em.

Bradley W Sharp, Ohio – Skrevet på Amazon.com

 

Skriveprocessen er væske; præsentationen er logisk og indholdet er særdeles nyttige. Forfatteren skal være meget tilfreds med sit værk. Og mænd på næsten ethvert tidspunkt i deres søgen efter en dame fra Rusland, Ukraine og andre tidligere Sovjetunionen land ville være klogt at købe et eksemplar og læse den grundigt, på baggrund af rådgivning til hjertet. I en enkelt kilde, er der nu et væld af aktuelle og nyttige oplysninger, der vil tillade alle mennesker at undgå, at næsten alle de faldgruber og træffe alle de rigtige skridt for en vellykket forhold til en dame fra det tidligere Sovjetunionen. Jeg er imponeret!

A Reader fra Florida – Skrevet på Amazon.com

 

Selv købere på eBay har været imponeret. Dette er en prøve af den feedback, de tilbage efter at købe den på dette websted … … … ..

 

Russian Women Book

Den er tilgængelig fra alle velrenommerede boghandlere ved kendelse og Amazon i noget land, men det er hurtigere at bestille den direkte fra forfatterne hjemmeside her: Russiske Kvinder Guide – Russisk brud Guide for samme dag Express Shipping verdensplan.

Forfatterne har været fremme bog for nylig om radio interviews tværs over Amerika og Canada. Disse stationer har for nylig køre en feature om bogen … ..

 KCEO 1000AM San Diego, USA.

 KOA 850 Denver, USA.

 94.5 FM “The Bull” Toronto, Canada.

 WOCM FM 98,1 Maryland, USA.

 WWPR 1490, Florida, USA.

 KSDP 830 AM, Alaska, USA.

 WXBR 1460, Boston, MA, USA.

 Radio Colorado 1060 AM, Denver, USA.

 WJBC 1230 AM, Illinois USA.

 WNJC 1360 AM, Philadelphia, USA.

 KSEN 1150 AM, Montana, USA.

 C Fax & Kool FM 107.3, Victoria, BC, Canada.

 For nylig optrådte på “Your Time med Kim Iverson,” en Entercom Communications’ syndikerede nat vise baseret ud af Austin, TX.Broadcasting til otte byer: Portland (KRSK), Denver (KALC), Austin (KAMX), Wichita (KFBZ), Memphis (wmc), Indianapolis (WZPL), Buffalo (WTSS), og Norfolk (WPTE).

Sommetider fyrene lige reagere på en god visuel at få dem til at tænke på et emne. Hvis du aldrig har tænkt på en russisk kvinde før, tænkte vi, at denne hurtige visuelle, gengivet med forfatternes tilladelse fra en af deres hjemmesider helt nøgterne … … ..

Så er det værd at alle bestræbelserne derefter synes du? Alt dette rejser og internationale bekostning? Det afhænger alt sammen af, hvad du vil have ud af livet, og hvad du vil nøjes med. Lad mig give dig et hurtigt visuelt … … Ønsker du dine fremtidige kone til at ligne en af disse mine damer?

Overvægtige amerikanske kvinder

Nej – jeg ikke tror det. Måske havde noget lignende dette dame nedenfor i tankerne?

Vil du have en kone som dette? Køb den russiske bruden Guide!

Ja, det er mere som det ikke er det? Men du vil ikke blive giftet sig en kvinde som hende medmindre du ved præcis, hvad du laver, og kan navigere i scammer angrebne farvande i Den Russiske online dating verden – det er så enkelt. Men ved du hvad? Det er muligt. Jeg gjorde det, det er min kone på vores bogomslaget. Du kan gøre det for. Vil du vide hvordan?

 

Den russiske brud Guide (i paperback) er tilgængelig fra alle velrenommerede boghandlere ved kendelse og Amazon i noget land, men det er hurtigere at bestille den direkte fra forfatterne hjemmeside her: Russisk brud Guide Order Page for samme dag Express Shipping verdensplan.


One thought on “Russiske Kvinder Guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?